A honlap bizonyos részeihez, - szolgáltatásaihoz való hozzáférés regisztrációhoz kötött.
A regisztráció során megadott információk személyes adatoknak minősülnek.

Ezen személyes adatokat kizárólag a szolgáltatásaimmal kapcsolatban, - a mindenkor hatályban lévő hazai és nemzetközi adatvédelmi törvények alapján -, kapcsolattartás céljára használom fel.

Mint adatkezelő, a rám bízott adatok védelméről gondoskodom, azokat harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adom ki!

 

A www.asztronumerologia.hu weboldalon található tartalmat, továbbá az oldalhoz kapcsolódó kiadványokat hazai és nemzetközi törvények védik!

 

Ezért előzetes egyeztetés nélkül tilos a lap egészének vagy bármely hozzá tartozó részének másolása, átalakítása, sokszorosítása, terjesztése, továbbá bármely médiumban történő megjelentetése!

 

Előzetes egyeztetés után lehetőséged van az oldalon található, illetve azzal kapcsolatba hozható információk saját weblapodon vagy a médiádban történő megjelentetésére, ez ügyben kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot.

 

Az oldal tartalmának bizonyos részeit, illetve a különböző kiadványokat - kizárólag saját felhasználás céljából- számítógépedre mentheted, akár ki is nyomtathatod, de ebben az esetben sem vagy jogosult az így nyert információk további felhasználására!

 

A weblapon található tartalom jóhiszeműen került felhelyezésre, ezért a tájékoztatásból eredő esetleges károkért nem vállalok felelősséget!

 

BEZÁR